Ajánlataink

Március 15. hétvége

17940 Ft-tól


A Március 15. csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, korlátlan termál- és wellness részleg használat.

Részletek »

Húsvét

17940 Ft-tól


A Húsvéti csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, korlátlan termál- és wellness részleg használat, gyermek vendégeinknek húsvéti bekészítés.

Részletek »

Majális

17940 Ft-tól


A Majális csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, korlátlan termál- és wellness részleg használat.

Részletek »

Pünkösd

17940 Ft-tól


A Pünkösdi csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora,a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, korlátlan termál- és wellness részleg használat.

Részletek »

Augusztus 20.

19320 Ft-tól


Az Augusztus 20. csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, korlátlan termál- és wellness részleg használat.

Részletek »

Október 23. hétvége

17940 Ft-tól


Az Október 23. csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, korlátlan termál- és wellness részleg használat.

Részletek »

Nyár eleji pihenés

12975 Ft-tól


Csomag tartalma: - szállás - félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora) - egy alkalommal 3 fogásos menüebéd a szálloda éttermében (1 leves, 3 főétel, desszert) - a felnőttek részére személyenként 1 db Városi strandfürdő belépő - fogadó ital - személyenként 2.000 Ft értékű...

Részletek »

Adventi készülődés

13500 Ft-tól


Kezdje az adventi készülődést pihenéssel! Szállodánk különleges ajánlata keretében 2017.11.01-től 2017.12.23-ig az "Aurum napok" csomagárunkból 15% kedvezményt biztosítunk közvetlen (honlapunkon keresztül online) foglalás esetén!

Részletek »

Aurum napok

13500 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), wellness és termál részlegünk korlátlan használata (két termál medence, gyermek pancsoló, hydromasszázs medence, gőzkabin, finn szauna) és köntös bekészítés. Minimum 4 éjszaka igénybevétele esetén a felnőttek részére egy 2.000.-Ft...

Részletek »

Egy hét az Aurumban

12800 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, wellness- és termálfürdő korlátlan használata és a szállodai köntös bekészítés. A csomaghoz TB által támogatott gyógykezelések a jogszabályban meghatározott minimális térítési díj (1.500...

Részletek »

Gyógyító hétköznapok

12500 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, termál- és wellness részleg korlátlan használata és a szállodai köntös bekészítés. Gyógykezelések igénybevétele esetén térítés nélküli Hungarospa Városi Gyógyfürdő és Árpád uszodai...

Részletek »